Annons

Supportrar

Ladda upp med Klubb Sverige!

Finnkampen är förutom fantastiska friidrottstävlingar en folkfest som upplevs bäst tillsammans. Och vad är bättre än att skapa blå-gul stämning på en landskamp, och ladda upp tillsammans med andra supportrar?

På lördagen kan du ladda upp med hundratals andra svenska friidrottssupportrar Klubb Sverige på Stockholms Stadions evenemangsområde. Vi får besök av kända friidrottsprofiler, landslagsaktiva som ska tävla och förbundskapten som snackar upp tävlingen, och vårt supporterband Gul Front har utlovat fantastisk musik.

Klubb Sverige öppnar på lördagen redan vid lunchtid och det serveras mat och dryck under hela eftermiddagen. Samtidigt pågår Ungdomsfinnkampen inne på Stadion, så varför inte varva uppladdningen med att se våra framtida stjärnor tampas med de finländska ungdomarna?

Ingen föranmälan eller entréavgift krävs till Klubb Sverige, det är fri entré för alla som köpt biljett till Finnkampen.

Ladda upp med oss och skapa den där fantastiska blå-gula känslan som kommer bära fram landslaget till nya segrar mot Finland