Annons

Annons

Häng med på Finnkampsbåten 2024!

Vad vi längtar! Nu blickar vi framåt till nästa Finnkamp då vi åter besöker våra finska vänner när Finnkampen hålls i Helsingfors. Det har blivit en tradition att arrangera Finnkampsbåten och träffa alla fantastiska friidrottssupportrar för att gemensamt uppleva den unika stämningen på plats när Sverige möter Finland i den klassiska landskampen. Vi njuter riktigt mycket av den härliga stämning som råder bland likasinnade Friidrottssupportrar. Man mot man, kvinna mot kvinna tävlar friidrottarna på Olympiastadion i Helsingfors.

Silja Symphony avgår torsdagen den 29 augusti klockan 16.45 från Värtahamnen i Stockholm till Olympiaterminalen i Helsingfors. Ombord möter du kända friidrottsprofiler, lyssnar på intervjuer, njuter av god mat och underhållning.

Väl i Helsingfors dagen efter, tar vi oss med buss den korta vägen till respektive hotell. Uppladdningen för alla svenska supportrar fortsätter på Klubb Sverige med ännu mer underhållning och uppsnack inför tävlingarna. Från Klubb Sverige avgår sedan en gemensam supportermarsch till arenan. Till skillnad mot tidigare år kommer tävlingarna på Olympiastadion hållas kvällstid dvs både fredag- och lördagkväll. Därför har vi två hotellövernattningar i Helsingfors att se fram emot. Söndagen den 1 september hämtar bussar från hotellen som sedan tar oss till Olympiaterminalen för avfärd med Silja Symphony som avgår klockan 17.00 för att segla tillbaks till Stockholm. Vi är åter i Stockholm måndagen den 2 september klockan 10.00.

RING OCH BOKA: 08-666 33 33

Läs mer på tallink.com