K 1500M 6714

Biljetterna till Finnkampen 2023 är släppta!

Köp dina Finnkampsbiljetter här.

Självklart ska du och alla du känner vara på plats på Stockholms stadion under Finnkampen i september!

På Stadion finns platser som passar alla – välj utifrån din favoritgren, om du vill sitta under tak eller inte eller om du vill samla hela gänget på den onumrerade läktaren. Platser tillgängliga med rullstol finns och entré för medföljande ingår i denna biljett.

Köp biljett till hela helgen och få rabatt!

Finnkampen startar på lördagen 2 september och avslutas på söndagen 3 september. Försäkra dig om att se hela tävlingen till ett paketpris! Tvådagarsbiljetter bokas i två steg, en dag i taget, och rabatten dras slutligen i kassan.

Observera att biljetten omfattar inträde för både ungdom- och seniorlandskampen. Biljett krävs alltså även för entré till Ungdomsfinnkampen.

Hotellpaket

Vill du kombinera besöket med boende på hotell i centrala Stockholm? Genom vårt samarbete med Nöjesresor kan du enkelt och smidigt boka hotellpaket Finnkampen.

Boka ditt hotellpaket här. 

Familjebiljett

Om ni går på Finnkampen som familj har ni möjlighet att köpa familjebiljetter på fondläktaren till rabatterat pris. Välj Familjebiljetter i biljettshoppen och ange antal vuxna respektive barn. 

Föreningsrabatt 

Som medlem i en friidrottsförening får ni 25% rabatt på valfri sektion. Mejla finnkampen@friidrott.se för rabattkod och mer instruktioner. 

Översikt – Kategorier och sektioner på Stockholms Stadion

Köp dina Finnkampsbiljetter här.

Köp biljett på plats

Under helgen 2–3 september kan du även köpa biljetter på plats på Stadion, vid entré Klocktornet. Betalning med kort eller Swish.