Annons

Annons

Gula Väggen tar taktpinnen på Finnkampens läktare

Gula Vaggen

Det kommer att bli drag på läktaren under Finnkampen när Gula väggen intar en sektion av arenan. Nu finns biljetter till supportersektionen att köpa, så passa på att dra på dig en gul tröja och var med och höj stämningen!

I år skruvas temperaturen upp ytterligare på Finnkampens läktare då vi tillsammans med supporterorganisationen Gula Väggen introducerar en supportersektion på läktaren. Supportersektionen kommer vara belägen på fondläktaren (i första kurvan) och går under benämningen ”aktiv sittplats med Gula väggen”.

– Vi har i flera år pratat om att vi vill öka stämningen på våra friidrottsläktare, och Finnkampen är en landskamp som engagerar och som verkligen skapar den där lagkänslan hos såväl aktiva som supportrar. Därför är vi jätteglada att Gula Väggen vill skapa en supporterläktare med flaggor, tifon och härlig stämning tillsammans med oss. Gula Väggen syns numera på flertalet sporter och bidrar med otroligt fin och positiv stämning där alla är välkomna och har en positiv attityd, säger Magnus Malmsborg, projektledare för Finnkampen.

Biljett till aktiv sittplats köper man på samma sätt som övriga biljetter under kategorin ”aktiv sittplats med Gula Väggen”. Alla är välkomna här men vi ser att ni som sitter här har gult på er (går att köpa i vår supportershop inne på området). Publiken kommer växelvis sitta och växelvis stå, så sikten kan stundtals bli skymd av stående publik, capon och flaggor. Men trevlig stämning och folkfest garanteras! Det är också möjligt att gå mellan aktiv sittplats och fondläktarens övriga sektion om man bara vill vara där vissa stunder.

Relaterade nyheter