Annons

Annons

Gula Vaggen
Gula Väggen tar taktpinnen på Finnkampens läktare

Det kommer att bli drag på läktaren under Finnkampen när Gula väggen intar en sektion av arenan. Nu finns biljetter till supportersektionen att köpa, så passa på att dra på dig en gul tröja och var med och höj stämningen!

LÄS MER
Veteran 1383 (1)
Dubbla veteranstafetter

Finnkampen kommer även i år att bjuda på stafetter för veteraner, och det är nu klart att det blir två stycken stafetter, en för män och en för kvinnor.

LÄS MER
Perseus Karlstrom22
Gång blir poänggren i Finnkampen

Efter att ha varit en landskamp vid sidan av Finnkampens poängräkning får nu äntligen gång ta plats bland poänggrenarna. ”Äntligen”, säger svenska gångstjärnan Perseus Karlström.

LÄS MER
Mondo Duplantis
Mondo klar för Finnkampen: "Ska bli riktigt roligt!"

Nyligen presenterades Armand Duplantis tävlingsprogram för stora delar av sommaren. Nu adderas en tävling på svensk mark: klassiska Finnkampen på Stockholms Stadion som avgörs en vecka efter VM. "Det ska bli riktigt roligt!" säger Mondo.

LÄS MER
Traillopning
Traillöpningen gästar Finnkampen

I år kommer Finnkampen att ha ett gästspel från traillöpningen i form av Trailkampen. En av Finnkampsdagarna kommer det även att pågå en 15 kilometer lång kamp i Lill-Jansskogen bakom Stadion.

LÄS MER
K10 km Finnkampen
Datumen för Finnkampen 2023 klara

Det är nu bestämt att Finnkampen 2023 kommer att gå av stapeln helgen 2–3 september på Stockholm Stadion, biljettförsäljningen kommer att dra i gång senare under hösten.

LÄS MER
Simon Pettersson och Daniel Ståhl på väg att kasta förbundskapten Kajsa Bergqvist i vattengraven.
Dubbel seger till Sverige i Finnkampen

De svenska friidrottarna gjorde det igen! Det blev seger för både damerna och herrarna i årets upplaga av Finnkampen. Det blev 227.5 mot 204.5 till herrarna och 225.5 mot 205.5 poäng till damerna.

LÄS MER